Din cele mai frumoase citate despre violenţă | 6 citat(e)

Violenţă, citate 01
Citat despre violenţă

Cel care obţine ceva prin violenţă, îl poate păstra numai prin violenţă.
(Mahatma Gandhi)

image-fb image/tweet


Violenţă, citate 02
Citat despre  violenţă

Teama de societate, pe care se construieşte morala, teama de Dumnezeu, care este misterul religiei - acestea sunt cele două violenţe care ne domină.
(Oscar Wilde)

image-fb image/tweet

Violenţă, citate 03
Citat despre  violenţă

Multe lucruri sunt violente, dar nimic nu este mai violent ca omul.
(Sofocle)

image-fb image/tweetO mișcare nonviolentă nu ar fi putut opri armatele lui Hitler. Negocierile nu reușesc să-i convingă pe liderii Al Qaeda să depună armele. Nu este o incitare la cinism să spui că violența poate fi uneori necesară - este o recunoaștere a istoriei, a imperfecțiunilor umane și a limitelor rațiunii. (Barack Obama)

Doar minciuna are nevoie de ajutorul violenței statale. Adevărul se descurcă și singur. (Benjamin Disraeli)

Pe un cal nobil nu folosești forța, ci caracterul. (Confucius)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)