Din cele mai frumoase citate despre umanitate | 7 citat(e)

Umanitate, citate 01
Citat despre umanitate

Mulţumiţi-vă totuşi să fiţi oameni.
(Lessing)

image-fb image/tweet


Umanitate, citate 02
Citat despre umanitate

Soluţia pentru umanitate se află într-o educaţie corectă a tinerilor nu în vindecarea neuroticilor.
(Alexander Sutherland)

image-fb image/tweet


Umanitatea este formată din câțiva precursori, foarte mulți urmași și un număr incalculabil de adepți. (Jean Cocteau)

Unul dintre cele mai importante moduri de locomoție umană este întâlnirea cu celălalt la jumătatea drumului. (Peter Ustinov)

Tragedia vieții umane constă în încercarea de a escalada infinitul prin extinderea scării finitului. (Rabindranath Tagore)

O singură dată voi merge pe această cale; de aceea, orice lucru bun și prietenos pe care îl pot face sau arăta oricărui om, lasă-mă să-l fac imediat. Nu mă lăsa să-l amân sau să-l neglijez, pentru că nu voi merge pe această cale a doua oară
(Ralph Waldo Emerson)

Personalitatea reprezintă cea mai înaltă sinteză sufletească. Misiunea personalității este ca prin ea să se contribuie la realizarea umanității. (Dimitrie Gusti)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)