Din cele mai frumoase citate despre spirit | 6 citat(e)

Spirit, citate 01
Citat despre spirit

Un mare spirit greşeşte la fel de bine ca si unul mic; acela, pentru că nu cunoaşte limite şi acesta, pentru că gândeşte că orizontul lui reprezintă întreaga lume.
(Goethe)

image-fb image/tweet

Spirit, citate 02
Citat despre spirit

Tot ce capacitatea corpului nostru este în stare să mărească sau să diminueze, ideea aceasta măreşte sau diminuează puterea de a gandi a spiritului nostru.
(Baruch Spinoza)

image-fb
image/tweet


A fi plin de spirit înseamnă a te face ușor de înțeles fără a fi evident. (Jean Anouilh)

Universul e o pauză a spiritului. (Emil Cioran)

Adevărul este triumful Spiritului. (Nikolai Berdiaev, scriitor rus)

Cu spiritul este ca și cu stomacul: nu poți să-i dai decât lucruri pe care le poate digera. (Winston Churchill)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)