Din cele mai frumoase citate despre scop | 5 citat(e)

Scop, citate 01
Citat despre scop

Viaţa poate avea un alt scop decât fericirea, bucuria. Doar acest scop - bucuria - este total demn de viaţă. Renunţare, crucea, sacrificiul vieţii, totul pentru bucurie.
(Lev Tolstoi)

image-fb image/tweet

Scop, citate 02
Citat despre scop

Intr-un cerc restrâns se îngustează şi sensul că omul se dezvoltă prin mai marile lui scopuri.
(Friedrich Schiller)

image-fb image/tweet

Scop, citate 03
Citat despre scop

Nu te teme că ai să atingi prea târziu un scop, dacă ai plecat şi cu un scop în drumul tău.
(Tudor Arghezi)

image-fb image/tweet


Incotro, domnule? — Nu ştiu, am spus. "Numai departe de aici. Întotdeauna departe de aici. Doar așa îmi pot atinge scopul". — Deci știi destinația ta? a întrebat el. „Da”, i-am răspuns. "Ți-am spus. Departe de aici - acesta este scopul meu. (Franz Kafka)

Scopul meu este să-i fac pe oameni liberi necondiționat, pentru că susțin că singura spiritualitate este incoruptibilitatea sinelui, pentru că aceasta este atemporală, este armonia dintre rațiune și iubire. Acesta este adevărul absolut, necondiționat, este viața însăși. (Krishnamurti)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)