Din cele mai frumoase citate despre relaţii | 11 citat(e)

Relaţii, citate 01
Citat despre relaţii

Relaţia este oglinda în care ne vedem pe noi înşine aşa cum suntem.
(Krishnamurti)

image-fb image/tweet


Relaţii, citate 02
Citat despre relaţii

Relaţiile sunt un tobogan în sus.
(Karl Farkas)

image-fb image/tweet


Relaţii, citate 03
Citat despre relaţii

Nu uita că cea mai bună relaţie este aceea în care dragostea e mai mare decât dorinţa pentru persoana respectivă.
(Dalai Lama)

image-fb image/tweet

Relaţii, citate 04
Citat despre relaţii

Şi totuşi cei mai mulţi dintre noi evită sau reprimă tensiunea dintr-o relaţie şi preferă uşurinţa şi comoditatea unei dependenţe multumitoare.
(Krishnamurti)

image-fb image/tweet

Relaţii, citate 05
Citat despre relaţii

Vă puteţi imagina modelul unei relaţii ideale, dar aceasta este doar o fugă de realitate.
(Krishnamurti)

image-fb image/tweetRelația cu cei de-o vârstă este mai plăcută, cu persoanele în vârstă mai sigure. (Ambrosius)

Ce ne poate consola în relațiile umane pline de greșeală și muncă în afară de fidelitatea și afecțiunea reciprocă între prieteni cu adevărat buni? (Ambrosius)

A te mândri cu relațiile tale înseamnă a recunoaște cât valorezi fără ele. (Emil Cioran)

In sfera sa tot insul poate lucra după regulile înțelepciunii și a moralului, iar în relațiile sociale a face pururea bine, a se arăta neinteresat și, prin urmare, dacă nu de nume mare, cel puțin de un nume bun a se învrednici. (Gheorghe Asachi)

Bărbatul nu știe cum să termine o relație. Femeia nu știe când trebuie s-o termine. (Helen Rowland jurnalistă americană, A scris pentru presa mondenă)

Dar viața este tristă și sărbătorească. Suntem lăsați într-o lume minunată, ne întâlnim aici, ne prezentăm unii celorlalți - și mergem împreună o bucată mai departe. Apoi ne pierdem unul pe celălalt și la fel dispărem subit și fără explicație, așa cum am venit. (Jostein Gaarder)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)