Din cele mai frumoase citate despre politicieni | 18 citat(e)

Politicieni, citate 01
Citat despre politicieni

Unii politicieni au coloană vertebrală subdezvoltată, pentru că probabil o folosesc foarte puţin.
(Margaret Thatcher)

image-fb image/tweet

Politicieni, citate 02
Citat despre politicieni

Un bun politician are nevoie de pielea unui crocodil, memoria unui elefant, răbdarea unui castor, inima unui leu, stomacul unui struţ şi umorul unei ciori.
(Winston Churchill)

image-fb image/tweet

Politicieni, citate 03
Citat despre politicieni

Cu cât un politician se contrazice mai mult, cu atât devine mai cunoscut.
(Friedrich Duerrenmatt)

image-fb image/tweet

Politicieni, citate 04
Citat despre politicieni

Un preşedinte este ca un administrator de cimitir. Are o mulţime de supuşi şi nimeni nu-l ascultă.
(Bill Clinton)

image-fb image/tweet

Politicieni, citate 05
Citat despre politicieni

Cu Churchill m-am certat mult şi amarnic, dar m-am înţeles cu el întotdeauna. Cu Roosvelt nu m-am certat niciodată, dar nu m-am înteles niciodata cu el.
(Charles de Gaulle)

image-fb image/tweet

Politicieni, citate 06
Citat despre politicieni

Un politician onest este acela care, după ce a fost cumpărat, rămâne cumpărat.
(Legile lui Murphy)

image-fb image/tweet


Politicieni, citate 07
Citat despre politicieni

Nu mă deranjează ce spun miniştrii mei, atâta vreme cât fac ce le spun.
(Margaret Thatcher)

image-fb image/tweet


Politicieni, citate 08
Citat despre politicieni

Simpatia n-ar trebui să fie un criteriu de alegere a unui politician. Dacă ar fi vorba de popularitate, Donald Duck si Muppets ar fi fost demult aleşi în senat.
(Orson Welles)

image-fb image/tweet


Unii politicieni sunt deosebit de morali – au chiar standarde duble. (Alberto Sordi)

Liderii politici nu învață nimic în funcție în afară de convingerile pe care le-au adus cu ei. Acestea sunt capitalul intelectual pe care îl cheltuiesc în timpul mandatului lor. (Henry Kissinger)

Cel mai de succes politician este cel care spune ceea ce crede toată lumea și care o spune cel mai tare. (Theodore Roosevelt)

In școli se predă patriotismul, ziarele produc senzații tulburătoare, politicienii luptă pentru realegere. Niciuna din cele trei nu pot face nimic pentru salvarea rasei umane. (Bertrand Rusell)

Nu sunt om de stat. Pot să spun doar ce cred că ar trebui să facă politicienii. Politica, așa cum le place să spună, este arta posibilului. (Desmond Tutu)

Omul politic renunță la conștiință; singuraticul, la acțiune. Unul trăiește uitarea (și asta e politica); celălalt o caută (și asta i singurătatea). (Emil Cioran)

Unii politicieni mor pe baricade, pe care nu au stat niciodată. (Francois Mitterand)

Este periculos pentru un politician să spună adevărul. Lumea s-ar putea obișnui să vrea să audă adevărul. (George Bernard Shaw)

Uitarea este altceva decât tendința unor politicieni să nu-și amintească. (Marcel Mart, jurnalist și politician luxemburghez)

Simpatia n-ar trebui să fie un criteriu de alegere a unui politician. Dacă ar fi vorba de popularitate, Donald Duck și Muppets ar fi fost demult aleși în senat. (Orson Welles)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)