Din cele mai frumoase citate despre pesimism | 11 citat(e)

Pesimism, citate 01
Citat despre pesimism

Profeţii sfârşitului lumii, care trăiesc din pesimism - şi nu trăiesc rău - găsesc orice fel de convingere ca o ameninţare a existenţei.
(Bob Hope)

image-fb image/tweet

Pesimism, citate 02
Citat despre pesimism

De îndată ce un optimist întrezăreşte o lumină, care nici nu există, se găseşte un pesimist care s-o stingă.
(Giovanni Guareschi)

image-fb image/tweet

Până la urmă te obișnuiești cu pesimismul ca și cum te obișnuiești cu o jachetă prea strâmtă și nu mai poate fi schimbată.
(Andre Gide)

Uneori te ridici din pat dimineața și crezi că nu reușești, dar râzi în interiorul tău, gândindu-te de câte ori te-ai simțit așa.
(Charles Bukovski)

Pesimiștii nu văd șanse, ci riscuri. (n.n)

Un pesimist este un optimist care a gândit. (n.n)

Pesimismul este propovăduit de optimiști. Pesimiștii îl pun bine pentru zile negre. (Gabriel Laub, jurnalist și scriitor multilingv, creator de aforisme)

Optimistul este un pesimist bine informat. (Grigore Moisil)

Optimistul ne spune că trăim în cea mai buna lume, pesimistul se teme că e adevarat. (James Branch Cabell, autor de romane science fiction)

Un optimist este cineva care știe exact, cât de tristă poate fi lumea, în timp ce un pesimist află acest lucru în fiecare zi.
(Peter Ustinov)

Sunt pesimist pentru prezent dar optimist pentru viitor. (Wilhelm Busch)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)