Din cele mai frumoase citate despre opinie publică | 8 citat(e)

Opinia publică, citate 01
Citat despre opinie publică

Opinia publică este o chestiune periculoasă într-o tara care deţine o constituţie.
(Stendhal)

image-fb image/tweet


Opinia publică, citate 02
Citat despre opinie publică

In toate instituţiile, în care nu bate aerul puternic al criticii opiniei publice, creste corupţia precum o ciupercă nevinovată.
(Friedrich Nietzsche)

image-fb image/tweet


Opinia publică este totul. Alături de ea nu există înfrângere, fără ea nu există succes. (Abraham Lincoln)

Opinia publică este ceva pe care se bazează politicienii, care nu au o părere proprie. (Amintore Fanfani)

Scopul final al oricărei cenzuri este de a permite doar cărți pe care oricum nimeni nu le citește. (Giovannino Guareschi)

Rareori opinia publică decide imoral și neînțelept, iar cei care se îndepărtează de ea ar trebui să fie suspicioși.
(Thomas Jefferson)

Opinia publică este o prostituată: încerci să-i faci pe plac fără a o respecta. (Jean Antoine Petit-Senn, scriitor, poet și cântăreț elvețian)

Cenzura este cea mai mică dintre două surori nefaste. Cea mai mare se numește Inchiziția. Cenzura este mărturisirea vie a celei mari că ea poae doar să lovească sclavii proști și nu să guverneze popoare libere. (John Nestroy, actor, dramaturg și scriitor austriac)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)