Din cele mai frumoase citate despre naţiune | 9 citat(e)

Naţiune, citate 01
Citat despre naţiune

O naţie care a pierdut înrederea în sine, între toate altele este cea mai mizerabilă, pentru că a frânt bastonul pe care se putea răzima.
(Gheorghe Asachi)

image-fb image/tweet

Naţiune, citate 02
Citat despre naţiune

Cred că Anglia, mai mult decât celelalte naţiuni are capacitatea să toarne vin nou în sticle vechi fără a le sparge.
(Clement Attlee)

image-fb image/tweet


Nu există nicio alternativă la parteneriatul și cooperarea între națiuni. (Barack Obama)

Suntem o singură națiune, suntem un singur popor și timpul nostru pentru schimbare a sosit. (Barack Obama)

Gustul unei națiuni nu precede niciodată geniul, ci rămâne întotdeauna în urmă. (Friedrich Hebbel)

În cele din urmă, puterea unei națiuni este ceea ce poate face ea singură, nu ceea ce împrumută de la alți. (Indira Gandhi)

Niciun rău mai mare nu poate fi făcut unei națiuni decât privarea acesteia de caracterul național, de caracterul distinctiv al spiritului și al limbii sale. (Johann Gottfried Herder)

Noțiunile preconcepute sunt cele care fac atât de greu pentru națiuni să se înțeleagă una pe cealaltă și atât de ușor pentru ele să se disprețuiască una pe cealaltă. (Romain Rolland)

Mămăliga: Istoria românilor la ceaun. (Tudor Mușatescu)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)