Din cele mai frumoase citate despre jurişti | 6 citat(e)

Jurişti, citate 01
Citat despre jurişti

Un jurist, care nu este nimic altceva decât jurist, este un amărât. (Martin Luther)

image-fb image/tweet

Jurişti, citate 02
Citat despre jurişti

Cred că putem băga juriştii într-o categorie de monştri. (John Keats)

image-fb image/tweet


Procesul este o mașină în care intri porc și ieși salam. (Ambrose Bierce)

Doi frați, care se judecau pentru o bucată de pământ moștenită de la tatăl lor, se prezintă la judecător. Judecătorul hotărăște: Unul din frați va trebui să împartă bucata de pământ și celălalt alege primul. (Gene Fowler, ziarist american)

Dacă vreodată voi avea un fiu, va trebui să devină ceva prozaic: avocat sau pirat. (Lord Byron)

Calitățile unui judecător: să asculte cu respect, să răspundă cu ințelepciune, să analizeze rațional și să hotărască imparțial. (Xenophon. scriitor și politician antic grec)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)