Din cele mai frumoase citate despre inocenţă | 5 citat(e)

Inocenţă, citate 01
Citat despre inocenţă

Cu cât o fată este mai nevinovată, cu atât ştie mai puţin despre metodele seducţiei. Inainte de a avea timp de gândire, ea culege admiraţie, şi mai multă curiozitate iar ocazia face restul.
(Casanova)

image-fb image/tweet

Inocenţă, citate 02
Citat despre inocenţă

Nevinovăţia are în cer un prieten.
(Friedrich Schiller)

image-fb image/tweetDă-mi neprihănire și abstinență, dar nu acum. (Aurelius Augustinus)

Aproape toate femeile neprihănite mor tinere sau înebunesc. (Marquis de Sade, nobil francez, filozof)

Oricine vede, cât de fericit este acela, care s-a născut prost. Ambiția nu-l atinge și frica îl lasă rece, ambele fiind sămânța grijii și durerii. (Niccolo Machiavelli)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)