Din cele mai frumoase citate despre iluzii | 8 citat(e)

Iluzii, citate 01
Citat despre iluzii

Intr-o bună zi omul va trebui să recunoască oficial că ceea ce noi am numit realitate este o iluzie mult mai mare decât lumea viselor.
(Salvador Dali)

image-fb image/tweet

Iluzii, citate 02
Citat despre iluzii

Nu te despărţi de iluzii. Dacă acestea n-ar mai fi, ai exista în continuare dar ai înceta să mai trăieşti.
(Mark Twain)

image-fb image/tweet


Adevărul - că orice minus de iluzie - nu apare decât într-o vitalitate compromisă. Instinctele, nemaiputând alimenta farmecul erorilor în care se scălda viața, își umplu golurile cu dezastrul lucidității. Incepi să vezi cum stau lucrurile și atunci nu mai poți trăi. Fără erori viața e un bulevard deșert prin care evoluezi ca peripatetician al tristeții. (Emil Cioran)

Dragostea e singurul mod fecund de a te înșela în cadrul absolutului. De aceea, în iubire nu poți fi aproape de Dumnezeu decât prin toate iluziile vieții. (Emil Cioran)

Presupunerea vagă, aceea că viața este o iluzie, atât și nimic mai mult îl fac pe om mare.
(Fernando Pessoa, poet și scriitor portughez)

Oamenii își pierd mai întii iluziile, după aceea dinții și la urmă viciile. (Hans Moser, celebru actor austriac)

Libertatea este prin excelență o iluzie la fel de mare ca și moartea, voința sau destinul la care în mod voit sau nevoit, conștient sau subconștient se raportează în fiecare frântură de clipă ființa umană. (Sorin Cerin)

Intr-o bună zi totul va fi bine. Aceasta e speranța noastră. Astăzi totul este în ordine. Aceasta este iluzia noastră. (Voltaire)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)