Din cele mai frumoase citate despre familie | 13 citat(e)

Familie, citate 01
Citat despre familie title=

Doar femeia poate crea familia, dar familia poate fi distrusă de ea.
(Maica Tereza)

image-fb image/tweet

Familie, citate 02
Citat despre familie

Mi-am iubit întotdeauna soţia, copiii şi nepoţii. Şi mi-am iubit întotdeauna ţara. Acum vreau să plec. Doamne, îţi aparţin!
(Dwight Eisenhower)

image-fb image/tweet

Familie, citate 03
Citat despre familie

Toate familiile fericite sunt asemănătoare. Fiecare familie nefericităeste în felul ei nefericită.
(Lev Tolstoi)

image-fb image/tweet


Câteodată cred că nu suntem o familie, ci un experiment biologic. (Al Bundy)

Soarta statului depinde de starea familiei. (Alexander Vinet)

Există multe posibilități de a face carieră, dar cel mai sigur este totuși să te naști în familia potrivită. (Donald Trump)

Părinții, profesorii și slujitorii au obiceiul prost de a crea și de a întreține o rivalitate între frați în timpul copilăriei, care adesea degenerează în discordie atunci când sunt mari. (Francis Bacon)

Suntem sărmane păsări și avem aripi, dar cuibul nostru este pe pământ; iar când cântecul îngerilor ne cheamă sus, strigătul familiei noastre ne cheamă înapoi pe pământ. (George Sand)

Un bărbat nu se poate îmbogăți dacă trebuie să aibă grijă de familie. (Ințelepciune indiană)

Intâmpinarea unui mire este în Italia un comando, la care ia parte întreaga familie. (Marcello Mastroiani, actor italian)

Am trei animale în casă. Acestea îndeplinesc funcția de soț. Un câine care mârâie toata noaptea, un papagal care înjura în fiecare dimineață și un pisoi care vine noaptea târziu acasă.
(Marie Corelli, scriitoare și ocultistă britanică)

Ferice de cel cu familie și cu un asemenea cămin și vai de bietul burlac.
(Nikolai Vasilievici Gogol, scriitor rus de origină ucraineană)

Fiecare generație zâmbește când e vorba de tați, râde cand e vorba de bunici și se minunează, când e vorba de străbunici.
(William Somerset Maugham)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)