Din cele mai frumoase citate despre corupţie | 7 citat(e)

Corupţie, citate 01
Citat despre coruptie

In spatele guvernului vizibil se află pe tron un guvern invizibil, care nu datorează loialitate poporului şi care nu recunoaşte nicio responsabilitate.
(Theodore Roosevelt)

image-fb image/tweet

Corupţie, citate 02
Citat despre coruptie

In toate instituţiile, în care nu bate aerul puternic al criticii opiniei publice, creste corupţia precum o ciupercă nevinovată.
(Nietzsche)

image-fb image/tweet

Iar celor, care se fixează pe corupție sau guvernele lor se bazează pe minciună și înșelătorie sau pun opoziția sub presiune, le spun: Fiți conștienți că vă aflați pe partea falsă a istoriei. Noi vă vom întinde mâna, dacă veți fi pregătiți să vă desfaceți pumnul. (Barack Obama)

Mulțumirea a plecat să predige prin orașe, acolo und stăpânesc corupția și lăcomia. Iar noi nu le vrem aici, pentru că fericirea nu caută mulțumire. Fericirea cere unire în timp ce mulțumirea caută distracția, care trăiește din uitare. (Khalil Gibran)

Sufletul majorității oamenilor este împărțit, fragmentar, iar tot ce este fragmentar, este corupt. (Krishnamurti)

Corupția este schimbarea zilnică a legilor. (Lothar Schmidt, scriitor și dramaturg german)

Banii corup. Mai ales pe cei care nu-i au. (Peter Ustinov)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)