Din cele mai frumoase citate despre bunătate - 5 citat(e)

Bunătate, citate 01
Citat despre bunatate

Fă în aşa fel, ca oricine vine la tine, când pleacă, să fie mai bun şi mai fericit.
(Maica Tereza)

image-fb image/tweet

Bunătate, citate 02
Citat despre bunatate

Oamenii nu sunt întotdeauna ce par, dar rareori sunt mai buni.
(Lessing)

image-fb image/tweet


La revedere, bunătate, filantropie, recunoștință... adio tuturor sentimentelor care umfla inima! M-am pus în locul Providenței pentru a-i răsplăti pe cei buni... Fie ca zeul răzbunării să-mi dea puterea de a-i pedepsi pe cei răi! (Alexandre Dumas)

Bunătatea inimii este o calitate transcendentă, aparține unui ordin transcendent de lucruri și este incomparabilă cu orice altă perfecțiune. (Arthur Schopenhauer)

Bunele maniere constă în a ascunde cât de mult te gândești la tine și cât de puțin te gândești la alții. (Democrit)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)