Din cele mai frumoase citate despre bucurie - 9 citat(e)

Bucurie, citate 01
Citat despre bucurie

Veselia e ca mirosul florilor; ea nu se naşte din suflete veştede.
(Nicolae Iorga
)

image-fb image/tweet

Bucurie, citate 02
Citat despre bucurie

Noi tindem mai mult să evităm durerea decât să câştigăm bucurie.
(Sigmund Freud)

image-fb image/tweet

Bucurie, citate 03
Citat despre bucurie

Omul deţine în sufletul său sămânţa, de unde îşi recoltează bucuria şi suferinţa.
(Sofocle)

image-fb image/tweet


Însuși actul acesta de a planta o sămânță în pământ are în el ceva frumos. Întotdeauna o fac cu o bucurie care este în mare parte amestecată cu uimire. (Celia Thaxter)

Bucuria și durerea care se bat pe pariul, cine ar avea cel mai mare drept la inima omului. Apoi a apărut dragostea și a spus: Lasă-i să se certe! Mintea scrie, dar pasiunea face istorie. (Ludwig Feuerbach)

Toate ființele vii, cu excepția oamenilor, știu că scopul principal al vieții este să te bucuri de ea. (Samuel Butler)

Suntem configurați în așa fel încât să ne putem bucura intens doar de contrast, de situație foarte puțin. Deci momentele noastre de fericire sunt deja limitate de construcția noastră (Sigmund Freud)

Dacă un om sacrifică bucuria, nu o mai numesc viață, acesta este pentru mine un mort viu. Din partea mea, umple-ți casa cu comori, trăiește în splendoare regală. Eu nu voi da umbra unui fum pentru orice. dacă lipsește bucuria inimii. (Sofocle)

Cel care ar vrea să lege bucuria de sine, a tăiat aripile vieții, dar cel care sărută bucuria în timp ce zboară, el trăiește ca în răsăritul infinitului. (William Blake)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)