Din cele mai frumoase citate despre alimentaţie - 7 citat(e)

Alimentaţie, citate 01
Citat despre alimentaţie

Mâncarea este o chestie nedreaptă. Fiecare îmbucătură rămâne cel mult două minute în gură, două ore în stomac, dar trei luni pe şolduri.
(Christian Dior)

image-fb image/tweet

Alimentaţie, citate 02
Citat despre alimentaţie

Mâncarea şi sexul sunt cele două mari dorinţe ale bărbatului.
(Confucius)

image-fb image/tweet

Alimentaţie, citate 03
Citat despre alimentaţie

Fără bucătăria soției mele n-aș fi ajuns atât de batrân.
(Winston Churchill)

image-fb image/tweet

Mi se pare că cel mai important lucru în arta gătitului nu este ingeniozitatea bucătarilor, ci imaginația celor care tot inventează nume noi pentru aceleași preparate. (Lord Byron)

Dacă aceasta este cafea, vă rog să-mi aduceți ceai, iar dacă este ceai, vă rog să-mi aduceți cafea. (Abraham Lincoln)

Cafeaua trebuie să fie fierbinte ca iadul, neagră ca diavolul, curată ca un înger, dulce ca dragostea. (Maurice de Talleyrand)

Multă lume nu mai știe să mănânce. Știe numai să înghită. (Paul Bocuse, gastronom francez)

Cafeaua trebuie să fie fierbinte precum sărutarile unei fete în prima zi, dulce precum nopțile în brațele ei și neagră precum blestemul mamei când află. (Proverb arab)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)