Din cele mai frumoase citate despre afaceri - 12 citat(e)

Afaceri, citate 01
Citat despre afaceri

Eu verific orice ofertă. S-ar putea ca una din ele să fie afacerea vieţii mele.
(Henry Ford)

image-fb image/tweet


Afaceri, citate 02
Citat despre afaceri

O afacere, care aduce numai bani, este o afacere proastă.
(Henry Ford)

image-fb image/tweet

Afaceri, citate 03
Citat despre afaceri

Producţia de filme este una din cele mai mari şi mai sigure afaceri pe care le cunosc, dar numai pentru ministerul de finanţe.
(Carlo Ponti)

image-fb image/tweet


Numai în statele liberaliste moderne consacrate comerțului, băncilor și industriei, capitalului și armatei, putea să apară lozinca batjocoritoare: „Arta este liberă”, adică este complet inofensivă, (Alfred Doeblin)

Afacerile unui stat sunt atât de extinse încât mintea umană nu le poate cuprinde; prin urmare, trebuie să acordăm credit miniștrilor că au condus orbește. (Anatole France)

Directorii de bănci sunt oameni care, pe banii statului, învață să speculeze. (George Mikes)

Suntem ca un comerciant falimentat, prea sărac pentru a întreprinde lucruri mari și prea mândru pentru a încerca lucruri mărunte aflate în averea lui. Ambiția ne împinge dincolo de abilitățile noastre și îmi doresc ca sărăcia noastră să nu apară în culori și mai dezagreabile. (George Washington)

La Henry Ford a sunat telefonul: „Este adevărat că firma dumneavoastră este capabilă să facă o mașină în 11 minute? „Da, este adevărat”, a spus Henry Ford. „Atunci”, a răspuns cu tristețe cel care a sunat, „aceasta trebuie să fie mașina pe care am cumpărat-o. (Henry Ford)

Scopul final al capitalului nu este de a face bani, ci de a folosi banii pentru a îmbunătăți viața. (Henry Ford)

Edison este, fără îndoială, cel mai mare om de știință pe care îl are lumea și poate cel mai prost om de afaceri. Nu știe aproape nimic despre afaceri. (Henry Ford)

Consider că este de datoria mea să văd ca muncitorul salariat, micul producător, consumatorul obișnuit să aibă partea lor echitabilă din prosperitatea lumii afacerilor. Dar ar trebui să fie clar pentru toată lumea că afacerile trebuie să meargă bine înainte ca cineva să poată beneficia de ea. (Theodore Roosevelt)

Cine are o datorie de 50 de dolari, este un găinar. Cine are 50.000 de dolari, este un om de afaceri. Cine are 50 de milioane de dolari, este un geniu financiar. O datorie de 50 de miliarde de dolari o face numai statul. (n.n)


Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:

BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)