Thornton Wilder, 9 citat(e)

Thornton Wilder (1897 - 1975), scriitor şi dramaturg american, deţinător a trei Premii Pulitzer pentru romanul său 'Podul San Luis Rey' şi piesele' Oraşul nostru mic' şi 'Ne-am îndepărtat din nou' şi Premiul naţional de carte pentru romanul 'A opta zi a creaţiei'.

Dragoste
Thornton Wilder, citat despre dragoste

Există o ţară a celor vii şi o ţară a celor morţi. Puntea dintre ei este dragostea – singura care rămâne şi singura care are un sens.
(Thornton Wilder, citat despre dragoste)

image/fb image/tweet

Aventură
Thornton Wilder, citat despre aventură

Aventurile din zilele noastre au loc în calculatoare şi laboratoare.
(Thornton Wilder, citat despre aventură)

image/fb image/tweet

Jumătate de adevăr
Thornton Wilder, citat despre jumătate de adevăr

O jumătate de adevăr înseamnă trei sferturi de minciună.
(Thornton Wilder, citat despre jumătate de adevăr)

image/fb image/tweet

Trebuie să iubești viața pentru a o trăi și să trăiești viața pentru a o iubi. (Thornton Wilder)

Intotdeauna este crezută jumătatea greșită a adevărului. (Thornton Wilder)

Când un bărbat nu are vicii, există pericolul să-și transforme virtuțile în vicii. (Thornton Wilder)

Nu ne putem abține să ne gândim la progres când considerăm că piramidele au fost construite fără ajutor tehnologic la acea vreme. (Thornton Wilder)

Credința este un bazin de claritate în continuă expansiune, alimentat de surse care emană dincolo de marginea conștiinței. Cu toții știm mai mult decât ceea ce știm că știm. (Thornton Wilder)

Grădinăritul - aceasta este lupta constantă împotriva naturii, care încearcă să-și impună voința omului. Oricine îngrijește o grădină chiar merită o medalie pentru curaj. (Thornton Wilder)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)