Thomas Carlyle, 8 citat(e)

Thomas Carlyle (1795-1881), istoric şi eseist scoţian, foarte influent în Marea Britanie victoriană

Muzică
Thomas Carlyle, citat despre muzică

Muzica este descrisă cu exactitate ca fiind limba îngerilor.
(Thomas Carlyle, citat despre muzică)

image/fb image/tweet

Dragoste
Thomas Carlyle, citat despre dragoste

Dragostea este întotdeauna începutul cunoaşterii aşa cum focul este începutul luminii.
(Thomas Carlyle, citat despre dragoste)

image/fb image/tweet


Ipocrizia este materia prima a diavolului, din care izvorăște toată minciuna și înșelăciunea, toată slăbiciunea și urâciunea, din care nu poate să iasă nimic adevărat. Căci ipocrizia însăși este de fapt o minciună dublu distilată, o minciună a celei de-a doua puteri. (Thomas Carlyle)

Sarcina noastră principală nu este să vedem departe ceea ce este neclar, ci să facem clar ceea ce este în față. (Thomas Carlyle)

Un om bun, nobil, care a trăit cu noi nu poate fi luat de la noi; el lasă în urmă o urmă luminoasă ca acele stele dispărute a căror imagine locuitorii pământului încă o văd după secole. (Thomas Carlyle)

Esența umorului este sensibilitatea, o compasiune caldă și duioasă pentru toate formele de existență. Dacă sensibilitatea nu este maturată și purificată de umor, se rătăcește ușor, devine morbidă, neadevărată, într-un cuvânt, degenerează în sentimentalitate. (Thomas Carlyle) .

Ceea ce dorim și lăudăm nu este curajul de a muri demn, ci curajul de a trăi bărbătește. (Thomas Carlyle)

Dacă omul își concentrează toate energiile pe un singur scop, chiar și cel mai slab poate realiza ceva, în timp ce chiar și cei mai puternici, risipindu-le pe ale lor, s-ar putea să nu obțină nimic. (Thomas Carlyle)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)