Theodore Roosevelt, 10 citat(e)

Theodore Roosevelt (1858-1919), al 26-lea Preşedinte al Statelor Unite.

Guverne
Theodore Roosevelt, citat despre guverne

In spatele guvernului vizibil se află pe tron un guvern invizibil, care nu datorează loialitate poporului şi care nu recunoaşte nicio responsabilitate.
(Theodore Roosevelt, citat despre guverne)

image/fb image/tweet

Cel mai bun şef
Theodore Roosevelt, citat despre autoritate

Cel mai bun şef este acela, care, cu instinct sigur, caută oameni potriviţi, care fac ceea ce el doreşte şi care deţine suficientă stăpânire de sine, să nu se amestece atâta vreme cât ei o fac.
(Theodore Roosevelt, citat despre șefi)

image/fb image/tweet

Inteligenţă
Theodore Roosevelt, citat despre inteligenţă

Un bărbat, care nu a fost niciodată la şcoală, poate să fure dintr-un vagon de marfă. Un bărbat care a absolvit o universitate, poate fura toată calea ferată.
(Theodore Roosevelt, citat despre inteligență)

image/fb image/tweet

Celebritate
Theodore Roosevelt, citat despre celebritate

Cu cât eşti mai celebru, cu atât ai mai mulţi foşti colegi de şcoală.
(Theodore Roosevelt, citat despre celebritate)

image/fb image/tweet

Dacă aș avea de ales între dreptate și pace, aș alege dreptatea. (Theodore Roosevelt)

Consider că este de datoria mea să văd ca muncitorul salariat, micul producător, consumatorul obișnuit să aibă partea lor echitabilă din prosperitatea lumii afacerilor. Dar ar trebui să fie clar pentru toată lumea că afacerile trebuie să meargă bine înainte ca cineva să poată beneficia de ea. (Theodore Roosevelt)

Cel mai de succes politician este cel care spune ceea ce crede toată lumea și care o spune cel mai tare. (Theodore Roosevelt)

O viață de inerție, o viață care curge pașnic din lipsă de dorință și putere de a realiza lucruri mărețe, este la fel de nedemnă de o națiune pe cât este de individ. (Theodore Roosevelt)

Un popor care nu se supune celor Zece Porunci este un popor pierdut. (Theodore Roosevelt)

Un om care nu a mers niciodată la școală poate fura dintr-un vagon, dar dacă are o diplomă universitară poate fura tot trenul. (Theodore Roosevelt)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)