Soren Kierkegaard, 9 citat(e)

Søren Aabye Kierkegaard (1813-1855) a fost un filozof, eseist, teolog şi scriitor religios danez. În scrierile sale, publicate mai ales sub pseudonime, el s-a arătat a fi un susţinător angajat al ideii de creştinism împotriva realității creştinismului

Ură
Soren Kierkegaard, citat despre ură

Ura este o dragoste nereuşită.
(Soren Kierkegaard, citat despre ură)

image/fb image/tweet

Comparaţie
Soren Kierkegaard, citat despre comparaţie

Comparaţia este sfârşitul fericirii şi începutul nemulţumirii.
(Soren Kierkegaard, citat despre comparație)

image/fb image/tweet

Disperare
Soren Kierkegaard, citat despre disperare

Disperarea atinge întreaga personalitate, îndoiala doar gândurile.
(Soren Kierkegaard, citat despre disperare)

image/fb image/tweet

Geniul este ca tunetul: pășește împotriva vântului, sperie oamenii și purifică aerul. În schimb, ceea ce există deja a inventat tot felul de paratrăsnete. (Soren Kierkegaard)

A te înșela pe tine din dragoste este cea mai groaznică înșelăciune; este o pierdere eternă care nu poate fi niciodată înlocuită, nici în timp, nici în eternitate. (Soren Kierkegaard)

A îndrăzni înseamnă a-ți pierde echilibrul pentru o clipă. A nu îndrăzni înseamnă a te pierde pe tine însuți. (Soren Kierkegaard)

Cu cât mai mulți oameni cred ceva, cu atât este mai mare probabilitatea ca punctul de vedere să fie greșit. Oamenii care au dreptate sunt în mare parte singuri. (Soren Kierkegaard)

Starea lumii este bolnavă. Dacă aș fi medic și aș fi întrebat: ce m-ați sfătui? Aș răspunde: creează tăcerea. (Soren Kierkegaard)

Cine ne întreabă foarte sobru de unde venim și unde mergem și ne trimite înapoi împotriva voinței noastre acolo unde vrem doar să fugim poate fi un mesager al lui Dumnezeu, un înger. (Soren Kierkegaard)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)