Maxime şi aforisme de Socrate, 10 citat(e)

Socrate (469-399 i.d.Hr.), filozof al Greciei antice.

Cunoaştere
Socrate, citat despre cunoaştere

Ştiu că nu ştiu nimic şi nici măcar asta nu ştiu.
(Socrate - maxime și aforisme - despre cunoaștere)

image/fb image/tweet

Modestie
Socrate, citat despre modestie

Cu cât ai nevoie de mai puţin, cu atât te apropii mai mult de zei.
(Socrate - maxime și aforisme - despre modestie)

image/fb image/tweet

Fericire
Socrate, citat despre fericire

Dacă moartea este asemeni unei plecări de aici într-un alt loc şi dacă este adevărat, cum se spune, că toţi care au murit se află acolo, ce fericire este mai mare decât aceasta?
(Socrate, maxime și aforisme, despre fericire)

image/fb image/tweet

Moarte
Socrate, citat despre moarte

Nimeni nu cunoaşte moartea şi nimeni nu ştie daca nu cumva aceasta nu este cel mai mare dar pentru om. Cu toate acestea ne temem de ea ca şi cum ar fi răul cel mai rău. (Socrate)

image/fb image/tweet


Înțelepul învață de la toate și de la toată lumea, cei normali din experiențele lor și cei proști știu totul mai bine. (Socrate)

Tinerii de astăzi iubesc luxul, au proaste maniere și disprețuiesc autoritatea. Își contrazic părinții, își încrucișează picioarele și își agresează profesorii. (Socrate)

Casătorește-te! Dacă ai o soție bună, vei fi fericit. Dacă ai una rea, devii filosof. (Socrate)

...acesta crede că știe ceva ce nu știe, dar nici eu, care nu știu nimic, nu cred că știu. Se pare că eu sunt măcar puțin mai înțelept decât acesta, pentru că eu nu cred că știu cea ce nu știu. (Socrate)

Dacă ai ceva greu de făcut, angajează o persoană leneșă să o facă. El va găsi o modalitate ușoară de a face asta. (Socrate)

Dar dacă moartea ar fi migrarea de aici în alt loc și dacă ceea ce se spune că este adevărat, că toți cei care au murit sunt acolo, ce fericire mai mare ar putea fi decât aceasta? (Socrate)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)