Romain Rolland, 8 citat(e)

Romain Rolland (1866-1944), scriitor, critic muzical şi pacifist francez. In 1915 a fost al treilea cetăţean francez care a primit Premiul Nobel pentru literatură.

Geniu
Romain Rolland, citat despre geniu

Geniul vrea rezistenţă, rezistenţa face geniul.
(Romain Rolland, citat despre geniu)

image/fb image/tweet

Democraţie
Romain Rolland, citat despre democraţie

Democraţia este arta de a te aşeza de acea parte a poporului, de a tunde lâna în mod festiv în numele lui, dar spre avantajul câtorva buni păstori.
(Romain Rolland, citat despre democrație)

image/fb image/tweet

Noțiunile preconcepute sunt cele care fac atât de greu pentru națiuni să se înțeleagă una pe cealaltă și atât de ușor pentru ele să se disprețuiască una pe cealaltă. (Romain Rolland)

Societatea se confruntă mereu cu dilema: adevărul sau iubirea. De obicei, ea alege să sacrifice adevărul și iubirea în același timp. (Romain Rolland)

Sufletele mari sunt ca vârfurile înalte ale munților. Vântul le biciuiește, norii le învăluie, dar se respiră mai ușor și mai viguros pe ele decât oriunde altundeva. (Romain Rolland)

Sunt oameni care disprețuiesc cu demnitate trecutul, care se agață zadarnic doar de prezent. Nenorociți care nu văd dincolo de lungul nasului. (Romain Rolland)

Până la urmă și în orice caz avem râsul nostru pentru a condimenta masa. Eeste un ingredient minunat, care poate face chiar pietrele comestibile. (Romain Rolland)

Vai de bogații ăia! Aproape că s-ar putea crede că lucrările pe care le-au plătit cu banii lor au fost create de ei. (Romain Rolland)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)