Ralph Waldo Emerson, 12 citat(e)

Ralph Waldo Emerson (1803-1882), poet şi eseist american, liderul mişcării transcendentaliste de la începutul secolului XX.

Prieteni
Ralph Waldo Emerson, citat despre prieteni

Prieten e cel, lângă care poţi gândi cu voce tare.
(Ralph Waldo Emerson, citat despre prieteni)

image/fb image/tweet

Caracter
Ralph Waldo Emerson, citat despre caracter

Avem mare nevoie de un om, care să ne oblige să facem ce putem.
(Ralph Waldo Emerson, citat despre caracter)

image/fb image/tweet

Geniu
Ralph Waldo Emerson, citat despre geniu

Soarta geniului este să rămână neînţeles, dar nu orice neînţeles este un geniu.
(Ralph Waldo Emerson, citat despre geniu)

image/fb image/tweet

Caracter
Ralph Waldo Emerson, citat despre caracter

Din ruinele disperării noastre ne construim caracterul.
(Ralph Waldo Emerson, citat despre caracter)

image/fb image/tweet

Intuiţie
Ralph Waldo Emerson, citat despre intuiţie

Inţelepciunea iniţială este intuiţia, în timp ce ştiinţa de mai târziu se învaţă.
(Ralph Waldo Emerson, citat despre intuiție)

image/fb image/tweet

Flori
Ralph Waldo Emerson, citat despre flori

Florile sunt zâmbetul pământului.
(Ralph Waldo Emerson, citat despre flori)

image/fb image/tweet


Cel mai bun lucru despre prietenie nu este mâna întinsă, zâmbetul prietenos sau contactul uman, ci sentimentul înălțător de a avea pe cineva care crede în tine și își pune încrederea în tine. (Ralph Waldo Emerson)

Ce este succesul? Să râdem mult, să câștigăm dragostea copiilor, să îndurăm trădarea prietenilor falși, să facem din lume un loc mai bun decât era înainte de a ne naște în ea, să îmbunătățim societatea într-un fel sau să ajutăm oamenii să devină mai sănătoși, știind că viața respiră mai ușor de când ești în viață, ăsta e succes. (Ralph Waldo Emerson)

Adevărul, sinceritatea, curajul, dragostea, smerenia și toate celelalte virtuți aparțin înțelepciunii, adică artei de a trăi bine în prezent. (Ralph Waldo Emerson)

Aruncă-ți temerile, bazează-te pe resursele tale interioare, ai încredere în viață și vei fi răsplătit. Poți face mai mult decât crezi. (Ralph Waldo Emerson)

O singură dată voi merge pe această cale; de aceea, orice lucru bun și prietenos pe care îl pot face sau arăta oricărui om, lasă-mă să-l fac imediat. Nu mă lăsa să-l amân sau să-l neglijez, pentru că nu voi merge pe această cale a doua oară.
(Ralph Waldo Emerson)

Fericirea este un parfum pe care nu-l poți pulveriza pe alții fără să primești câteva picături asupra ta. (Ralph Waldo Emerson)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)