Maxime şi aforisme de Pitagora, 8 citat(e)

Pitagora (580 i.d. Hr. - 495 i.d.Hr.), filozof antic grec, matematician şi fondator al unei influente mişcări religios-filosofice. La patruzeci de ani a plecat în sudul Italiei, unde a fondat o şcoală şi unde a fost activ din punct de vedere politic.

Prezent
Pitagora, citat despre viaţă

Ieri nu mai este, mâine nu este încă. Trăieşte deci astăzi!
(Pitagora, aforisme, maxime - despre prezent)

image/fb image/tweet

Univers
Pitagora, citat despre univers

Universul este construit prin puterea cifrelor.
(Pitagora, aforisme, maxime - despre univers)

image/fb image/tweet

Oameni
Pitagora, citat despre tăcere

Omul trebuie să tacă, sau să spună lucruri mai bune decât tăcerea.
(Pitagora, aforisme, maxime - despre oameni)

image/fb image/tweet


Atâta timp cât oamenii ucid animale, oamenii se vor ucide între ei. Cel care seamănă crimă și durere nu se poate aștepta să culeagă dragoste și bucurie. (Pitagora)

Nu face nimic pe care să nu înțelegi, ci lasă-te învățat atât cât este nevoie; așa vei trăi cea mai confortabilă viață. (Pitagora)

Există doar două remedii pentru durerile sufletești: speranța și răbdarea. (Pitagora)

Atâta timp cât omul rămâne distrugătorul neliniștit al oricărei vieți, pe care o consideră neimportantă, nu va ști niciodată ce înseamnă sănătatea, nu va găsi niciodată pacea adevărată. (Pitagora)

Ține-ți mintea trează căci somnul spiritual este un frate al morții. (Pitagora)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)