Peter Ustinov, 10 citat(e)

Peter Ustinov (1921 - 2004) actor britanic, membru al Academiei de Arte Frumoase din Paris, deţinător al Premiului Oscar (1964 si 1960). El a fost nu numai un actor celebru, ci şi ambasador onorific al UNICEF din anul 1971.

Optimism
Peter Ustinov, citat despre optimism

Un optimist este cineva care ştie exact, cât de tristă poate fi lumea, în timp ce un pesimist află acest lucru în fiecare zi.
( Peter Ustinov, citat despre optimism)


Bani
Peter Ustinov, citat despre bani

Banii corup. Mai ales pe cei care nu-i au.
(Peter Ustinov, citat despre bani)Sensul vieţii
Peter Ustinov, citat despre sensul vieţii

Sensul vieţii este ceva ce nimeni nu ştie. In orice caz nu prea are sens să fii cel mai bogat bărbat din cimitir.
(Peter Ustinov, citat despre sensul vieții)


Amânare
Peter Ustinov, citat despre amânare

Cei care amână ceva de azi pe mâine sunt aceiaşi care deja au amânat acel ceva de ieri pe azi.
(Peter Ustinov, citat despre amânare)Umor
Peter Ustinov, citat despre umor

Umorul este un fel comic de a fi serios.
(Peter Ustinov, citat despre umor)
Dacă un copil plânge alături, este imposibil să-i spui ce rasă sau culoare este auzindu-i vocea. Materia primă este întotdeauna aceeași, până când prejudecățile tradiționale subminează treptat sentimentele originale și o anumită perspectivă istorică reaprinde vrăjmășii vechi. (Peter Ustinov)

Sunt foarte norocos – pentru că de multe ori în viață am avut ocazia să fiu nefericit și pur și simplu nu am acceptat asta.
(Peter Ustinov)

Cel mai bun lucru despre duminica este că nu trebuie niciodată să te îmbraci complet. De cele mai multe ori nici nu apuc să-mi pun ciorapii. (Peter Ustinov)

Ultima voce auzită înainte ca lumea să explodeze va fi vocea unui expert care spune: Acest lucru este imposibil din punct de vedere tehnic. (Cred că v-am arătat un scenariu realist. Nu cred că este un scenariu de coșmar. Pentru că mai există o șansă să ne regândim, să ne întoarcem. Nu putem lăsa totul în seama tehnicienilor, experților. (Peter Ustinov)

Unul dintre cele mai importante moduri de locomoție umană este întâlnirea cu celălalt la jumătatea drumului. (Peter Ustinov)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)