Paul Valery, 8 citat(e)

Paul Valéry (1871-1945), poet, eseist si filozof francez. Valéry porneşte în scrierile sale de la ideea unei realităţi atononome a limbajului literar, se confruntă cu problema conştiinţei artistice şi îşi exprimă îngrijorarea cu privire la civilizaţie, la viitorul libertăţii spirituale.

Cultură
Paul Valery, citat despre cultură

Cărţile au aceiaşi duşmani ca omul: focul, umezeala, timpul şi conţinutul lor.
(Paul Valery, citat despre cultură)

image/fb image/tweet

Politică
Paul Valery, citat despre politică

Politica este arta de a-i împiedica pe oameni să se ocupe de problemele lor.
(Paul Valery, citat despre politică)

image/fb image/tweet


Sănătatea este tăcerea organelor. (Paul Valerý)

În căsătorie de obicei unul din doi este prost.. Doar când doi proști se căsătoresc uneori ea se poate rezolva. (Paul Valerý)

Războiul este un masacru făcut de oameni care nu se cunosc între ei, în beneficiul oamenilor care se cunosc, dar nu se masacrează. (Paul Valerý)

Dacă cineva îți linge talpa cizmei, pune piciorul pe el înainte să înceapă să te muște. (Paul Valerý)

Gânditorii sunt oameni care gândesc din nou și care cred că ceea ce a fost gândit înainte nu a fost niciodată suficient gândit. (Paul Valerý)

Istoria este o știință a lucrurilor care nu se repetă. (Paul Valerý)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)