Orson Welles, 8 citat(e)

Orson Welles (1915 - 1985) regizor de film şi teatru, actor, scenarist şi producător american. Fiind considerat un copil minune, a studiat diversele arte ale divertismentului, unde a excelat. Este cunoscut in special pentru clasicul sau film Cetăţeanul Kane.

Educaţie
Orson Welles, citat despre educaţie

Mulţi sunt educaţi să nu vorbeasca cu gura plină dar o fac cu capul gol.
(Orson Welles, citat despre educație)

image/fb image/tweet

Politicieni
Orson Welles, citat despre politicieni

Simpatia n-ar trebui să fie un criteriu de alegere a unui politician. Dacă ar fi vorba de popularitate, Donald Duck si Muppets ar fi fost demult aleşi în senat.
(Orson Welles, citat despre politicieni)

image/fb image/tweet

Urăsc televizorul. Il urăsc precum alunele, Dar nu mă pot opri să mănânc alune. (Orson Welles)

La bărbați, posibilul este adesea considerat improbabil, dar la femei improbabilul trebuie considerat posibil. (Orson Welles)

Popularitatea nu ar trebui să fie criteriul pentru alegerea politicienilor. Dacă popularitatea ar conta, Donald Duck și Muppets ar fi deja în Senatul SUA. (Orson Welles)

Un nivel de trai ridicat constă în a cheltui bani pe care nu îi ai pe lucruri de care nu ai nevoie pentru a impresiona oamenii care nu-ți plac. (Orson Welles)

Există trei lucruri în viață care sunt insuportabile: cafeaua rece, șampania căldă și o femeie suprasolicitată. (Orson Welles)

Mulți oameni sunt prea educați pentru a vorbi cu gura plină, dar nu au nicio reținere în a face asta cu capul gol. (Orson Welles)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)