Muhammad Ali, 9 citat(e)

Muhammad Ali (1942 - 2016), boxer american, singurul care a putut câştiga titlul de campion mondial incontestabil de trei ori în cariera sa. A fost unul dintre cei mai importanţi boxeri grei şi sportivi remarcabili din anii '20.

Dreptate
Muhammad Ali, citat despre dreptate

Nu întotdeauna ştiu despre ce vorbesc, dar ştiu că am dreptate.
(Muhammad Ali, citat despre dreptate)

image/fb image/tweet

Aroganţă
Muhammad Ali, citat despre putere

Cel care visează doar să mă bată, acela va trebui să se trezească şi să-şi ceară scuze.
(Muhammad Ali, citat despre aroganță)

image/fb image/tweet

Adversar
Muhammad Ali, citat despre adversari

Ce? Am unul singur?
(Muhammad Ali, citat despre adversar)

image/fb image/tweetUneori încerc să fiu decent, dar atunci nu am argumente. (Muhammad Ali)

Viața pe pământ nu este decât o pregătire pentru eternitate, mult mai importantă decât plăcerile de scurtă durată care ne ademenesc aici pe pământ. (Muhammad Ali)

Cassius Clay este un nume de sclav. Nu l-am ales eu și nu-l vreau. (Muhammad Ali)

Egoismul este combatut doar atunci când se manifestă ca o boală psihică la indivizi; dar dacă devine o epidemie care cuprinde un întreg popor, atunci același viciu este celebrat ca o mare virtute națională. (Muhammad Ali)

Această medalie nu înseamnă nimic pentru mine. Nimic. M-am întors și eram doar un alt om de culoare. (Muhammad Ali)

Am urât fiecare minut de antrenament, dar mi-am spus: nu renunța! Mai degrabă suferi acum și trăiește-ți restul zilelor ca un campion. (Muhammad Ali)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)