Max Planck, 9 citat(e)

Max Karl Ernst Ludwig Planck (1858 - 1947) un important fizician german în domeniul fizicii teoretice. Este considerat întemeietorul fizicii cuantice. Laureat al Premiului Nobel pentru fizică în anul 1919.

Dezamăgire
Max Planck, citat despre dezamăgire

Până şi o dezamăgire, chiar dacă aceasta este întemeiată şi definitivă, înseamnă un pas înainte.
(Max Planck, citat despre dezamăgire)

image/fb image/tweet

Dumnezeu
Max Planck, citat despre Dumnezeu

Pentru oamenii credincioşi Dumnezeu se află la început, pentru oamenii de ştiinţă la capătul consideraţiilor lor.
(Max Planck, citat despre Dumnezeu)

image/fb image/tweet

Adevăr
Max Planck, citat despre adevăr

Adevărul nu învinge niciodată, pier doar adversarii lui.
(Max Planck, citat despre adevăr)

image/fb image/tweet


Un nou adevăr științific tinde să prevaleze nu prin convingerea oponenților săi care să se declare educați, ci mai degrabă prin faptul că adversarii lor se sting treptat și că generația în devenire este familiarizată cu adevărul încă de la început. (Max Planck)

Învățăturile false ale științei au nevoie de 50 de ani până când sunt înlocuite cu noi cunoștințe, pentru că nu numai vechii profesori, ci și studenții lor trebuie să dispară. (Max Planck)

Pentru credincioși, Dumnezeu este la început, pentru oamenii de știință la sfârșitul tuturor reflecțiilor sale. (Max Planck)

Chiar și o dezamăgire, chiar dacă este doar minuțioasă și definitivă, este un pas înainte. (Max Planck)

Orice abordare științifică necesită introducerea unei anumite ordini în abundența materialului care trebuie luat în considerare. (Max Planck)

Cel care a reușit până acum să nu mai greșească, a încetat să mai lucreze. (Max Planck)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)