Lord Byron, 9 citat(e)

George Gordon Noel Lord Byron (1788 - 1824), al şaselea Byron, cunoscut sub numele de Lord Byron, poet britanic şi susţinător major al romantismului englez. El a fost cunoscut ca participant important la lupta pentru libertate din Grecia.

Mândrie
Lord Byron, citat despre mândrie şi  vanitate

Oamenii mari sunt mândri, cei mici sunt vanitoşi.
(Lord Byron, citat despre mândrie)

image/fb image/tweet

Ştiinţă
Lord Byron, citat despre ştiinţă

Ştiinţa este un schimb între necunoştinţa noastră şi necunoştinţa de altă natură.
(Lord Byron, citat despre ştiinţă)

image/fb image/tweet


Toate tragediile se termină printr-o moarte, Toate comediile se încheie cu o căsătorie; Starile viitoare ale ambelor sunt lăsate în seama credinței. (Lord Byron)

Pe acest drum al vieții, prost, tulbure și înghețat, mă târăsc până la treizeci și trei; si ce am castigat? Treizeci și trei.
(Lord Byron)

Scrierea scrisorilor este singura modalitate de a combina singurătatea și socializarea. (Lord Byron)

Mi se pare că cel mai important lucru în arta gătitului nu este ingeniozitatea bucătarilor, ci imaginația celor care tot inventează nume noi pentru aceleași preparate. (Lord Byron)

Societatea este o hoardă rafinată compusă din două triburi puternice: plictisiăi și plictisitori. (Lord Byron)

Da, îi urăsc pe ipocriții care, pentru a nu se spăla, privesc spre soare și lună unde o pată îi desfigurează. (Lord Byron)

Niciun Ev Mediu nu este atât de înspăimântător ca Evul Mediu al vieții tale; când oscili între înțelept și nebun, ești - cu greu știu ce ești atunci. (Lord Byron)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)