Din cele mai frumoase citate de John Keats, 8 citat(e)

John Keats (1795 - 1821) poet englez, unul din cei mai importanţi reprezentanţi ai romantismului englez, alături de Lord Byron şi Percy Bysshe Shelley. S-a stins din viaţă de foarte tânăr, căzând pradă tuberculozei, care a secerat mulţi membri ai familiei sale, pe mama sa, pe fratele său şi la un moment dat chiar pe el.

Jurişti
John Keats, citat despre jurişti

Cred că putem băga juriştii într-o categorie de monştri.
(John Keats, citat despre jurişti)

image/fb image/tweet

Frumuseţe
John Keats, citat despre frumuseţe

Frumuseţea este adevăr şi adevărul frumuseţe.
(John Keats, citat despre frumuseţe)

image/fb image/tweet


Dacă aș muri, îmi spun, nu am lăsat nicio lucrare nemuritoare, nimic care să-mi facă prietenii mândri de amintirea mea. Dar am iubit principiul frumuseții în toate lucrurile și dacă aș fi avut timp mi-aș fi făcut un memorial. (John Keats)

Oprește-te si gândește! Viața este doar o zi; o picătură fragilă de rouă pe calea sa periculoasă din vârful copacului. (John Keats)

Nu poți să faci un pas sau să clipești fără să simți o săgeată în inimă. (John Keats)

Aici zace cineva care și-a scris numele în apă. (John Keats)

Filozofia va tăia aripile îngerilor, va cuceri misterele cu busolă și riglă, va goli aerul de spirite, bârlogul demonilor. (John Keats)

Viața este ca o nouă zi; ca o picătură de rouă fragilă pe calea sa periculoasă din vârful copacului, izbucnind pe stânca realităților. (John Keats)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)