Din cele mai frumoase citate de Jean Paul Sartre, 10 citat(e)

Jean- Paul Charles Aymard Sartre (1905 - 1980), filozof francez, reprezentant al existenţialismului, scriitor (Premiul Nobel 1964), jurnalist si militant social. A influenţat profund generaţia care i-a urmat, in special tineretul din perioada de după cel de-al Doilea Război Mondial.

Frică
Jean Paul Sartre, citat despre frică

O mare parte a grijilor constă din frica neîntemeiată.
(Jean Paul Sartre, citat despre frică)

image/fb image/tweet

Partide
Jean Paul Sartre, citat despre partide

Un partid poate fi întotdeauna doar un mijloc. Şi intotdeauna există un singur scop: puterea.
(Jean Paul Sartre, citat despre partide)

image/fb image/tweet

Medicină
Jean Paul Sartre, citat despre medicină

Când vezi ce a făcut medicina în zilele noastre, te întrebi involuntar: Oare câte etaje are moartea?
(Jean Paul Sartre, citat despre medicină)

image/fb image/tweet


Dacă nu-ți folosești ochii pentru a vedea, vei avea nevoie de ei să plângi. (Jean Paul Sartre)

Persoana sensibilă nu suferă din cutare sau cutare motiv, ci singur, pentru că nimic pe lumea asta nu-i poate potoli dorul.
(Jean Paul Sartre)

Omul nu este altceva decât planul său; există doar în măsura în care se desfășoară. (Jean Paul Sartre)

Când doi filozofi se întâlnesc, cel mai înțelept lucru de făcut este să-și spună „bună dimineața” unul altuia. (Jean Paul Sartre)

Pentru noi nu există filozofie ca atare. Căci oricât s-ar putea privi la această umbră a științei, la această eminență gri a umanității, este doar o abstracție ipostazată. În realitate există doar filozofii. (Jean Paul Sartre)

În bătălia generațiilor, copiii își unesc adesea forțele cu bătrânii: unii pronunță oracole, alții le interpretează, natura vorbește și experiența se traduce. (Jean Paul Sartre)

Căsătoria este în multe cazuri închisoare pe viață fără eliberare condiționată sau suspendare a pedepsei, agravată de post și lagăr comun. (Jean Paul Sartre)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)