Din cele mai frumoase citate de Jean Paul Getty, 10 citat(e)

Jean Paul Getty (1892 - 1976) magnat american în domeniul petrolier şi colecţionar de opere de artă. A intemeiat Getty Oil Co. care aparţine de Texaco Inc. din 1984. Ca iubitor de artă, a creat în Malibu, California, în 1953, J. Paul Getty Museum.

Incredere
Jean Paul Getty, citat despre încredere

Dacă ai încredere într-un om, nu mai ai nevoie de contract. Dacă nu ai încredere, contractul este inutil.
(Jean Paul Getty, citat despre încredere)

image/fb image/tweet

Bani
Jean Paul Getty, citat despre bani

Când nu ai bani, te gândeşti tot timpul la bani. Când ai bani, te gândeşti numai la bani.
(Jean Paul Getty, citat despre bani)

image/fb image/tweet

Bogăţie
Jean Paul Getty, citat despre bogăţie

Te poţi considera bogat doar atunci când îţi faci bilanţul şi mai greşeşti cu câteva milioane de dolari fără să-ţi dai seama.
(Jean Paul Getty, citat despre bogăţie)

image/fb image/tweet

Economie
Jean Paul Getty, citat despre economie

Trebuie să începi să economiseşti atunci când ai deja mulţi bani. Când ai făcut datorii, este deja prea târziu.
(Jean Paul Getty, citat despre economie)

image/fb image/tweet


Dacă toți banii și proprietățile din lume ar fi distribuite în mod egal, să zicem la ora 15:00, până la 15:30, ar exista deja diferențe vizibile în circumstanțele financiare ale beneficiarilor. (Jean Paul Getty)

Dacă poți avea încredere într-o persoană, nu este nevoie de un contract. Dacă nu poți avea încredere în el, un contract este inutil. (Jean Paul Getty)

Cinci căsătorii încheiate m-au învățat că o căsnicie fericită este unul dintre acele nenumărate lucruri pe care niciun bărbat nu le poate cumpăra, oricât de multe milioane ar avea. (Jean Paul Getty)

Există o singură modalitate, cu câteva excepții, de a construi bogăție reală: demararea propriei afaceri. (Jean Paul Getty)

N-am cunoscut niciodată invidia, în afară de invidia pentru cei care au reușit să fie căsătoriți fericiți. (Jean Paul Getty)

Trebuie să iei măsuri de austeritate atunci când câștigi mulți bani. Odată ce eștipe minus, e prea târziu. (Jean Paul Getty)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)