Din cele mai frumoase citate de Jacques Tati, 7 citat(e)

Jacques Tati (1907 - 1982), numele său real Jacques Tatischeff, actor si regizor francez, a devenit celebru în interpretarea excentricului "Monsieur Hulot"

Doctori
Jacques Tati, citat despre doctori

Doctorii au cea mai bună profesie dintre toate. Succesele lor mişună în jurul lor, iar insuccesele sunt îngropate.
(Jacques Tati, citat despre doctori)

image/fb image/tweet

Aroganţă
Jacques Tati, citat despre aroganţă

Cel care se consideră prea mare pentru munci mărunte, este prea mic să fie confruntat cu sarcini mari.
(Jacques Tati, citat despre aroganță)

image/fb image/tweet

Cel care cred că este prea important pentru sarcini mici este de fapt prea mic pentru sarcini importante. (Jacques Tati)

Ar exista o modalitate de a rezolva toate problemele economice; ar trebui să existe automulțumirea impozabilă. (Jacques Tati)

Dragostea este ca electricitatea: mai întâi curent de înaltă tensiune, apoi curent de joasă tensiune și în sfârșit curent alternativ. (Jacques Tati)

Antichitățile sunt kitch-ul de ieri la prețurile de azi. (Jacques Tati)

Oamenii pot fi împărțiți în două grupuri: pentru unii, pălăria este pentru cap, pentru alții, capul este pentru pălărie.
(Jacques Tati)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)