Din cele mai frumoase citate de Hector Berlioz, 7 citat(e)

Hector Berlioz (1803-1869), compozitor şi critic muzical al romantismului.

Timp
Hector Berlioz, citat despre timp

Timpul este un mare învăţător. Nefericirea este însă că el îşi ucide elevii.
(Hector Berlioz, citat despre timp)

image/fb image/tweet

Modestie
Hector Berlioz, citat despre modestie

Adevărata modestie ar trebui să conste nu numai din a nu vorbi despre sine, ci de a nu provoca discuţii despre sine, din a nu face nimic, din a se ascunde, a nu trăi.

(Hector Berlioz, citat despre modestie)

image/fb image/tweet

Există anumite frumuseți muzicale care pot fi simțite și văzute de toți, dar nu sunt deloc de natură să stârnească aplauze puternice. (Hector Berlioz)

Trebuie să abordăm cele mai înflăcărate lucruri cu sânge rece. (Hector Berlioz)

Trebuie să vibrezi cu instrumentele și vocile, entuziasmate de vibrațiile lor, ca să spunem așa, pentru a primi impresii cu adevărat muzicale. (Hector Berlioz)

Se spune că timpul este un profesor bun. Problema este că își omoară elevii. (Hector Berlioz)

Adevărata modestie ar trebui să însemne nu numai în a nu vorbi despre sine, ci și în a nu te face cunoscut, a nu face nimic, a te ascunde, a nu trăi. Nu este o absurditate? (Hector Berlioz)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)