Din cele mai frumoase citate de Harrison Ford, 8 citat(e)

Harrison Ford (n. 1942), actor şi producător american. A jucat în cinci filme din seria Star Wars în rolul lui Han Solo şi este, din punct de vedere comercial, unul din cei mai de succes actori ai istoriei filmului.

Minciună
Harrison Ford, citat despre minciună

Dacă spui de trei ori acelaşi lucru, miroase a minciună.
(Harrison Ford, citat despre minciună)

image/fb image/tweet

Şansă
Harrison Ford, citat despre şansă

Marile schimbări din viaţa noastră pot fi considerate că a doua şansă.
(Harrison Ford, citat despre şansă)

image/fb image/tweet

A lăsa un cascador să facă treaba este ca și cum ai pleca în vacanță și ai lăsa pe altcineva să se culce cu soția ta. (Harrison Ford)

Cel mai mare lucru din viața unei persoane este să întâlnești pe cineva care este mai important decât tine. (Harrison Ford)

Banii contează doar dacă nu îi ai. (Harrison Ford)

Mi-am pierdut speranța ca o lacrimă în ploaie. (Harrison Ford)

Sentimentele sunt adevăratul limbaj al cinematografiei. Dacă poți conecta emoțiile de pe ecran cu cele ale publicului, are un efect puternic. (Harrison Ford)

Popularitatea actorilor este trecătoare, aplaudați astăzi, uitați mâine. (Harrison Ford)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)