Din cele mai frumoase citate de Erich Fromm, 8 citat(e)

Erich Fromm (1900-1980), psihoanalist americano-german , filozof şi psiholog social. Incă din 1920 a fost reprezentantul unui socialism democrat umanist.

Lăcomie
Erich Fromm, citat despre lăcomie

Lăcomia este rezultatul unui gol interior.
(Erich Fromm, citat despre lăcomie)

image/fb image/tweet

Fericire
Erich Fromm, citat despre fericire

Fericirea nu este un dar al lui Dumnezeu, ci un fruct al stării interioare.
(Erich Fromm, citat despre fericire)

image/fb image/tweet


Dragostea adevărată este o expresie a productivității interioare și include grijă, respect, responsabilitate și cunoaștere.
(Erich Fromm)

Ceea ce nu vrei să ți se facă ție, nu face altora", este unul dintre principiile de bază ale eticii. Dar se poate spune cu egală justificare: „Ceea ce le faci altora, îți faci și ție. (Erich Fromm)

A fi capabil să te auzi pe tine însuți este o condiție prealabilă pentru a-i putea asculta pe ceilalți; a putea fi cu tine însuți este condiția necesară pentru a putea relaționa cu ceilalți. (Erich Fromm)

Viața fiecăruia este o dramă în care individul reușește sau nu reușește să ofere răspunsul său la problema vieții." (Erich Fromm)

In arta de a trăi, omul este atât artistul, cât și subiectul artei sale. El este sculptorul și piatra, medicul și pacientul.
(Erich Fromm)

Omenirii i s-a spus de către toți marii ei profesori că economia nu trebuie să fie conținutul vieții; astăzi este evident că nu poate fi. (Erich Fromm)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)