Din cele mai frumoase citate de Deepak Chopra, 10 citat(e)

Deepak Chopra, născut la 22 octombrie 1946 in New Delhi, India, autor de cărţi despre spiritualitate, medicină alternativă şi ayurveda. Trăieşte şi scrie în California.

Dragoste
Deepak Chopra, citat despre dragoste


Nu poţi să primeşti mai multă dragoste decât eşti în stare să primeşti.
(Deepak Chopra, citat despre dragoste)

image/fb image/tweet

Dragoste
Deepak Chopra, citat despre dragoste

Nu poţi să dăruieşti mai multă dragoste decât eşti pregătit să dai.
(Deepak Chopra, citat despre dragoste)

image/fb image/tweet

Ego
Deepak Chopra, citat despre ego


Ego-ul poate multe lucruri, dar două lucruri nu poate: să înlăture frica, căci frica este baza lui şi nu poate să dea naştere la dragoste, căci ego-ul şi dragostea se exclud reciproc, potrivit definiţiei.
(Deepak Chopra, citat despre ego)

image/fb image/tweet

Fericire
Deepak Chopra, citat despre fericire


Fericirea este o urmare a întâmplărilor la care nu ne opunem.
(Deepak Chopra, citat despre fericire)

image/fb image/tweet


Trebuie să găsești acel loc în tine în care nimic nu este imposibil. (Deepak Chopra)

Succesul, bogăția, sănătatea și relațiile înobilate sunt consecințele fericirii și nu cauza. (Deepak Chopra)

Când îți identifici talentele unice și te angajezi să le pui în slujba altora, îți întărești sistemul imunitar. (Deepak Chopra)

Oamenii au o capacitate remarcabilă de a se adapta circumstanțelor externe. După cum a spus Darwin, cel mai important factor de supraviețuire nu este inteligența sau puterea, ci adaptabilitatea. (Deepak Chopra)

Prin natura noastră, cu toții suntem interesați de noi înșine. Dacă folosim acest interes de a ne explora pe noi înșine, vom găsi locul în care se află ființa noastră autentică și atunci ni se va dezvălui secretul fericirii. (Deepak Chopra)

Rezistența emoțională, abilitatea de a reveni după o experiență negativă, este unul dintre cei mai de încredere indicatori al celui care va trăi mult. (Deepak Chopra)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)