Din cele mai frumoase citate de Clint Eastwood, 8 citat(e)

Clint Eastwood, născut in 1930, actor, regizor şi scenarist de film, producător, compozitor şi politician american, câştigător a cinci premii Oscar. Ca erou laconic de western-uri şi filme de acţiune, se numără din anii '60 printre cele mai de succes star-uri ale lumii.

Căsnicie
Clint Eastwood, citat despre căsnicie

Există o cale pentru o căsnicie fericită şi îndată ce o voi afla, mă voi căsători din nou.
(Clint Eastwood, citat despre căsnicie)

image/fb image/tweet

Femei
Clint Eastwood, citat despre femei


Dacă o femeie nu vorbeşte, nu trebuie întreruptă în niciun caz.
(Clint Eastwood, citat despre femei)

image/fb image/tweet

Lifting facial? Nu, atunci aș distruge toate aceste riduri minunate. (Clint Eastwood)

Eu cred ca un bărbat dorește același lucru de la femeie ca o femeie de la bărbat: respect. (Clint Eastwood)

Societatea ne-a convins să arătăm toată viața la 18 ani. (Clint Eastwood)

Există mulți actori grozavi în lume care sunt mai școliți și educați decât mine, dar rolul lui Dirty Harry nu li s-ar potrivi.
(Clint Eastwood)

Cei mai prietenoși oameni din lume sunt bărbații macho, oameni care cred în masculinitatea lor și se simt confortabil în propria lor piele. Ei nu trebuie să trântească uși, să abuzeze femei sau să facă glume despre homosexuali. (Clint Eastwood)

În adâncul sufletului meu trăiește un rebel. Ori de câte ori cineva îmi spune că tendința este așa sau așa , eu merg în cealaltă direcție. (Clint Eastwood)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)