Din cele mai frumoase citate de Charles Darwin, 11 citat(e)

Charles Darwin (1809 - 1882) cel mai cunoscut naturalist britanic, geolog, biolog şi autor de cărţi, fondatorul teoriei referitoare la evoluţia speciilor (teoria evoluţionistă). A observat că toate speciile de forme de viaţă au evoluat de-a lungul timpului din anumiţi strămoşi comuni, ca rezultat al unui proces pe care l-a numit 'selecţie naturală'.

Naţiune
Charles Darwin, citat despre istorie

Toate naţiunile civilizate au fost odată barbare.
(Naţiune, citat de Charles Darwin)

image/fb image/tweet

Prieteni
Charles Darwin, citat despre prieteni
Să nu fii niciodată prieten cu cel pe care nu-l poţi suferi.
(Prieteni, citat de Charles Darwin)

image/fb image/tweet

Selecţia naturală
Charles Darwin, citat despre selecţie naturală

Selecţia naturală este posibilitatea cea mai importantă a schimbării dar nu singura.
(Selecţia naturală, citat de Charles Darwin )

image/fb image/tweet

Sensul vieţii
Charles Darwin, citat despre sensul vieţii

Cel care a pierdut o singura oră, acela nu a înţeles sensul vieţii.
(Sensul vieţii, citat de Charles Darwin)

image/fb image/tweet

Timp
Charles Darwin, citat despre timp

Timpul este componenta cea mai importantă din reţeta vieţii.
(Timp, citat de Charles Darwin)

image/fb image/tweet

În sfârșit, sunt convins că selecția naturală a fost mijlocul principal, deși nu exclusiv, de modificare a formelor de viață.
(Charles Darwin)

Sunt aproape convins (în contradicție cu opinia inițială) că speciile nu sunt imuabile (este ca și cum ai mărturisi o crimă). (Charles Darwin)

Libertatea de gândire este favorizată cel mai bine de iluminarea treptată a minții umane care rezultă din progresul științei. (Charles Darwin)

În starea de anarhie, despotism sau guvernare proastă, violența, strictețea sau sălbăticia și nu raționamentul vor atinge victoria cu ușurință. (Charles Darwin)

Este pur și simplu o prostie să te gândești acum la originea vieții; la fel de bine te-ai putea gândi la originea materiei.
(Charles Darwin)

Pe lângă dragoste și compasiune, animalele prezintă și alte calități asociate cu instinctele sociale pe care le-am descrie ca fiind morale. (Charles Darwin)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)