Din cele mai frumoase citate de Charles Bukovski, 11 citat(e)

Charles Bukovski - poet şi romancier germano-american. Este adesea cunoscut sub pseudonime ca: Hank, Buk, Henry Chinasky, acesta din urmă fiind un alter-ego în numeroase romane autobiografice.

Viață
Charles Bukovski, citat despre viaţă


Viaţa este nu numai absurdă, ea este o adevărată rupere de oase.
(Charles Bukovski, citat despre viaţă)

image/fb image/tweet

Feminism
Charles Bukovski, citat despre feminism


Feminismul există doar cu scopul de a integra femeile urâte în societate.
(Charles Bukovski despre feminism)

image/fb image/tweet

Prostie
Charles Bukovski, citat despre prostie


Prostia este că lumea este poluată de miliarde de oameni, care nu ştiu ce să facă cu timpul lor decât să-l omoare şi pe tine la fel.
(Charles Bukovski, citat despre prostie)

image/fb image/tweet

Viață
Charles Bukovski, citat despre viaţă


Numărul serilor noastre este limitat şi cu fiecare seară ratată păcătuim îngrozitor faţă de mersul natural al singurei vieţi pe care o avem.
(Charles Bukovski, citat despre viaţă

image/fb image/tweet

Viață
Charles Bukovski, citat despre viaţă

Omul ar trebui să moară de câteva ori pentru a fi în stare a trăi cu adevărat.
(Charles Bukovski, citat despre viaţă

image/fb


Toată viața a constat în așteptare. Așteptând să trăiești, așteptând să mori. (Charles Bukovski)

Toți vom muri, fiecare dintre noi, ce circ! Numai asta ar trebui să ne facă să ne iubim, dar nu este așa. Suntem terorizați de lucruri mărunte, consumați de nimic. (Charles Bukovski)

Uneori te ridici din pat dimineața și crezi că nu reușești, dar râzi în interiorul tău, gândindu-te de câte ori te-ai simțit așa. (Charles Bukovski)

Diferența dintre o democrație și o dictatură este că într-o democrație poți să votezi înainte de a te supune ordinelor.
(Charles Bukovski)

Asta e problema cu băutura”, mi-am zis în timp ce îmi turnam un pahar. Când se întâmplă ceva rău, bei pentru a uita; când se întâmplă ceva bun, bei pentru a sărbători; iar dacă nu se întâmplă nimic, bei ca să se întâmple ceva. (femei). (Charles Bukovski)

După moartea mea, sunt făcut mult mai curajos și mai talentat decât am fost. Este exagerat. Până și zeii se îmbolnăvesc de asta. Rasa umană exagerează totul. Eroii lor, dușmanii lor, importanța lor. (Charles Bukovski)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)