Din cele mai frumoase citate de Celia Thaxter, 8 citat(e)

Celia Thaxter - Poetă şi scriitoare americană (1835-1894)

Inimă
Celia Thaxter, citat despre inimă


Intr-o inimă recunoscătoare stăpâneşte o vară veşnică.
(Celia Thaxter, citat despre inimă)

image/fb image/tweet

Suflet
Celia Thaxter, citat despre suflet


Sufletul nostru trist ne consolează, dar nu uită niciodată că soarele răsare în fiecare dimineaţă.
(Celia Thaxter, citat desre suflet)

image/fb image/tweet

Când merg în grădina mea în aceste dimineți proaspete înainte ca cineva să se trezească, simt fericirea perfectă. (Celia Thaxter)

Suflet trist, fii mângâiat, nu uita niciodată / Răsăritul acela nu ne-a dezamăgit încă. (Celia Thaxter)

La fel ca muzicianul, pictorul, poetul și restul, adevăratul iubitor de flori se naște, nu se face. (Celia Thaxter)

De când mă știu, florile au fost ca niște prieteni dragi pentru mine, mângâietoare, inspiratoare, puteri de a înălța și de a înveseli. (Celia Thaxter)

Însuși actul acesta de a planta o sămânță în pământ are în el ceva frumos. Întotdeauna o fac cu o bucurie care este în mare parte amestecată cu uimire. (Celia Thaxter)

Când zăpada încă bate în geam în ianuarie și februarie și vânturile sălbatice urlă, ce plăcere este să plănuiești vara care va fi. (Celia Thaxter)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)