Din cele mai frumoase citate de Cehov, 9 citat(e)

Cehov, Anton Pavlovici (1860 - 1904) prozator si dramaturg rus. De o sută de ani spectacole dupa piesele sale sunt prezente, practic, în fiecare stagiune pe afişele teatrelor din România.

Cinism
Cehov, citat despre cinism

Niciun cinism nu poate întrece viaţa.
(Cehov, citat despre cinism)

image/fb image/tweet

Ură
Cehov, citat despre ură

Răul nu este să urăşti câţiva duşmani, ci să nu-l iubeşti suficient pe aproapele tău.
(Cehov, citat despre ură)

image/fb image/tweet

Frică
Cehov, citat despre femei


Teme-te de berbec din faţă, de cal din spate şi de femei din toate părţile.
(Cehov, citat despre frică)

image/fb image/tweet

Trebuie să crezi în Dumnezeu, iar dacă nu ai credință, atunci nu trebuie să pui senzația pe primul locul, ci să cauți, să cauți, să cauți în singurătate, singur cu tine și cu conștiința ta. (Cehov)

Este ușor să fii curat când poți să-l urăști pe diavolul pe care nu-l cunoști și să-l iubești pe Dumnezeu de care nu ești în stare să te îndoiești. (Cehov)

Este rău că încercăm să rezolvăm cele mai simple întrebări cu trucuri, motiv pentru care le facem atât de neobișnuit de complicate. Trebuie să cauți soluții simple. (Cehov)

Mulțimea crede că știe totul și înțelege totul și, cu cât este mai proastă cu atât orizonturile ei par mai largi. (Cehov)

A fi sătul, ca orice altă putere, înseamnă a poseda întotdeauna o anumită obrăznicie, iar acest lucru se exprimă mai ales în faptul că cel sătul dă lecții celui flămând. (Cehov)

Trebuie să trăiești, chiar dacă nu vrei. Trăind zilele, una câte una, muncind și îmbătrânind, murind. (Cehov)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)