Din cele mai frumoase citate de Brigitte Bardot, 9 citat(e)

Brigitte Anne-Marie Bardot (n. 1934) actriţă de cinematograf, sex-simbol al anilor '60. A reuşit să-şi transforme iniţialele B. B. într-o legendă, care va evoca întotdeauna frumuseţea, plăcerea de a trăi şi libertatea.

Vârstă
Brigitte Bardot, citat despre vârstă

Sunt mândră de ridurile mele. Ele sunt viaţa pe chipul meu.
(Brigitte Bardot, citat despre vârstă)

image/fb image/tweet


Brigitte Bardot, citat despre calculator

Cel mai puţin drăguţ la calculatoare este că trebuie să spui 'nu' sau 'da' şi niciodată 'poate'.
(Brigitte Bardot, citat despre calculatoare)

image/fb image/tweet

Modă
Brigitte Bardot, citat despre modă


Poate că moda nu este o armă în mâna femeii, dar ea îi livrează măcar muniţia.
(Brigitte Bardot, citat despre modă)

image/fb image/tweet

Am învățat multe despre viață, dar cel mai valoros lucru a fost: Viața continuă. (Brigitte Bardot)

Un lucru rău la bărbați este că le este frică de pasiune. Lor le place sa stea cu piciorul pe pedala de frână - și de aceea nu știu deloc ce este pasiunea. (Brigitte Bardot)

Cea mai frumoasă zi din viața mea a fost o noapte. (Brigitte Bardot)

Unii francezi sunt grași, fleșcăiți și cu chelie. Ingrozitor. Bărbații și femeile nu mai au formă umană, ei se lasă în voia Domnului. (Brigitte Bardot)

Nu contează că mă simt confortabil în rochii atât de strâmte și atât de decoltate. Este mai important ca bărbații să se simtă inconfortabil când se uită la mine. (Brigitte Bardot)

Întotdeauna m-am îndrăgostit de bărbați tineri și frumoși. Doar pentru că îmbătrânesc nu-mi schimb gustul. Și dacă mai pot să-i am, de ce nu? (Brigitte Bardot)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)