Din cele mai frumoase citate de Anna Magnani, 8 citat(e)

Anna Magnani (1908-1973), actriţă celebră din Italia. Născută în sărăcie, copil nelegitim, a crescut în casa bunicii din Roma. Şi-a început cariera în cluburi de noapte, a devenit celebră cu filmul 'Teresa Venerdi' a lui Vittorio de Sica.

Bărbați
Anna Magnani, citat despre bărbaţi

Bărbatul ideal este cel la care visează toate femeile, dar pe care nu-l cunoaşte nimeni.
(Bărbați, citat de Anna Magnani)

image/fb image/tweet

Bărbați
Anna Magnani, citat despre bărbaţi

Când bărbaţii au treabă cu capul înseamnă că gândesc. Când femeile fac acelaşi lucru, înseamnă coafor.
(Bărbați, citat de Anna Magnani)

image/fb image/tweet

Femei
Anna Magnani, citat despre femei

O femeie divorţată este o femeie care s-a măritat, ca să nu mai trebuiască să muncească şi acum munceşte, ca să nu mai trebuiască să se marite.
(Femei, citat de Anna Magnani)

image/fb image/tweet

Bărbații își doresc o femeie cu care să poata ieși la furat cai. Femeile își doresc un bărbat cu care să poată ieși la cumpărat mașini. (Anna Magnani)

Instinctul feminin mult lăudat este ca un seismograf care arată căderea unui ghiveci de flori la erupția Etnei. (Anna Magnani)

Bărbatul ideal este bărbatul la care visează toate femeile, dar pe care nimeni nu il cunoaște. (Anna Magnani)

În dragoste, bărbatul modern îmbină căldura emoțională a unui computer cu precauția unui jumbo jet. (Anna Magnani)

Având în vedere comportamentul erotic al bărbaților din ziua de azi, este clar ca într-o zi femeile să iubească și un computer. Diferența nu ar fi mare. (Anna Magnani)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)