!doctype html> Alexander Pope, citate alese dintre cele mai frumoase

Din cele mai frumoase citate de Alexander Pope, 10 citat(e)

Alexander Pope, unul dintre cei mai mari poeţi englezi ai secolului XVIII. Deşi scria poezie de la 12 ani, prima contribuţie majoră la lumea literară este considerată Eseu asupra Criticii , care a fost publicat in 1711, când avea 23 ani.

Iertare
Alexander Pope, citat despre iertare


A greşi e omeneşte, a ierta e dumnezeieşte.
(Alexander Pope, citat despre iertare)

image/fb image/tweet

Femei
Alexander Pope, citat despre femei

In cazul cel mai fericit, femeia rămâne o contradicţie.
(Alexander Pope, citat despre femei)

image/fb image/tweet

Tinereţe
Alexander Pope, citat despre tinerete


Câtă vreme suntem tineri, muncim precum sclavii, ca să realizăm ceva, din care să trăim confortabil când vom fi bătrâni. Când îmbătrânim, ne dăm seama că e prea târziu.
(Alexander Pope, citat despre tinerețe)

image/fb image/tweet

Diavolul este mai înțelept acum decât înainte, Ca să ne ispitească, el ne face bogați, nu săraci. (Alexander Pope)

Partidul este nebunia celor mulți în folosul celor puțini. (Alexander Pope)

Este la fel de jignitor să spui ceva plin de duh în compania unui prost ca atunci când i-ai șopti despre proaste maniere.
(Alexander Pope)

Lăsați proștii să se certe care constituție este cea mai bună! Acolo unde guvernul este cel mai bun, constituția este cea mai bună acolo. (Alexander Pope)

Nu fi primul care înțelege noul, nu fi ultimul care lasă vechiul să plece. (Alexander Pope)

Două lucruri sunt la fel de inexplicabile pentru minte și nu un subiect de meditat: înțelepciunea lui Dumnezeu și nebunia oamenilor. (Alexander Pope)

Abisul: Un bărbat amețește în fața unei fântâni adânci, o femeie zâmbește și își caută poza în oglinda apei. (Alexander Pope)

Cu siguranţă că şi paginile de mai jos vă interesează:


BulăBancuri româneşti şi bancuri internaţionale, adunate cu multă grijă pentru dvs.


Maica TerezaÎnţelepciunile Maicii Tereza (1910-1997) 'După naştere sunt albaneză. Dupa cetăţenie, indiană. După credinţă, calugăriţă catolică. Cât priveşte chemarea mea, eu aparţin lumii, iar inima mea aparţine cu totul lui Iisus'.


Doi porumbei'Dragostea este tot ce dorim, iar în final este tot ce am avut.' Videoclip cu minunate mesaje de dragoste de neuitat.


Buchet de floriFelicitări şi mesaje. Vă aflaţi în situaţia de a trimite sau scrie un mesaj, o urare sau o felicitare la ziua de naştere a cuiva şi găsiţi greu cuvintele potrivite? Aici aflaţi tot ce vă trebuie.


Coş cu floriGif-uri şi clipart-uri pe diferite teme sortate pe diverse categorii (animaluţe, aniversare, botez, flori şi legume, bebeluşi, îngeraşi)