Citate despre coruptie

Home | Contact

Citate - coruptie

Citate despre coruptie

Iar celor, care se fixeaza pe coruptie sau guvernele lor se bazeaza pe minciuna si inselatorie sau pun opozitia sub presiune, le spun: Fiti constienti ca va aflati pe partea falsa a istoriei. Noi va vom intinde mana, daca veti fi pregatiti sa va desfaceti pumnul.

Barack Obama - Citat despre coruptie, guverne

Coruptia e schimbarea zilnica a legilor.

Lothar Schmidt - Citat despre coruptie, legi

In toate institutiile, in care nu bate aerul puternic al criticii opiniei publice, creste coruptia precum o ciuperca nevinovata.

Friedrich Nietzsche - Citat despre coruptie, opinia publica

Multumirea a plecat sa predige prin orase, acolo unde stapanesc coruptia si lacomia. Iar noi nu le vrem aici, pentru ca fericirea nu cauta multumire. Fericirea cere unire in timp ce multumirea cauta distractia, ce traieste din uitare.

Khalil Gibran - Citat despre coruptie, multumire, fericire

Sufletul majoritatii oamenilor este impartit, fragmentar, iar tot ce este fragmentar, este corupt.

Krishnamurti - Citat despre coruptie, spiritul uman

In spatele guvernului vizibil se afla pe tron un guvern invizibil, care nu datoreaza loialitate poporului si nu recunoaste nicio responsabilitate. Inlaturarea acestui guvern invizibil, a legaturii lipsita de Dumnezeu dintre afacerile corupte ca si a politcii corupte, aceasta e datoria omului de stat.

Theodore Roosevelt - Citat despre coruptie, guverne

Banii corup. Mai ales pe cei ce nu-i au.

Peter Ustinov - Citat despre coruptie, bani

Cliparturi Punct rosu Felicitari - Mesaje Punct rosu Galerie de arta Punct rosu Catalog de seminee Punct rosu Retete culinare